Barion Pixel
Kosár

Információk viszonteladóknak

Boltodban szeretné értékesíteni termékeinket? Ezen az oldalon minden fontos információt megtalál!

Köszönjük a bizalmát!

Szívből örülünk, hogy érdeklődik termékeink iránt és szívesen értékesíteni saját boltjában is a termékpalettánkat. Az alábbi oldalon minden információt megtalál, viszont amennyiben további kérdése merülne fel az ugyfelszolgalat@klinmart.hu email címen vagy az alábbi űrlap segítségével forduljon hozzánk bizalommal!

GYIK

Gyakori kérdések

Örülünk, hogy érdeklődik a lehetőség iránt, kérjük, hogy ezen az oldalon található kapcsolati űrlapon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi adatai megadásával: neve, email címe, telefonszáma, milyen típusú termékeket szeretne vásárolni, milyen időközönként és mekkora mennyiségben. Ezután az értékesítésért felelős kollégánk pontos árajánlatot küld.

Alap viszonteladói kedvezményünk 50.000 Ft összeghatárig 2% kedvezmény tartalmaz, illetve 100.000 Ft vásárlás esetén 4%-ot. További lehetőség van egyedi ár kialakítására!
A személyes átvétel helyszíne központi raktárunk, ezért kérjük, hogy ezt az információt az űrlapon tüntesse fel, így kollégánk ennek megfelelően tud árajánlatot küldeni.

Amennyiben garanciális vagy egyéb probléma adódik a webshopunkból rendelt termékkel kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk az ugyfelszolgalat@klinmart.hu email címen.

Viszonteladóként is webshopunkon keresztül tudja megrendelni a választott termékeket, amelyet legegyszerűbb módon regisztráció után tud megtenni! Csak pakolja a kosarába a termékeket, majd az emailben kapott állandó kuponkódja megadása után a kedvezményt érvényesítve meg is rendelheti!
Kapcsolati űrlap

Amennyiben szívesen lenne viszonteladónk töltse ki az alábbi űrlapot!