Intim csomag
8.900 Ft (ÁFÁ-t tartalmazza) Kosárba teszem

Intim csomag

8.900 Ft (ÁFÁ-t tartalmazza)

Intim csomag

A csomag tartalma:

  • 1 darab Kamagra by Carene 4 darabos tabletta
  • 1 darab Durex óvszer Extra Safe 3db

Kamagra By Carene

Stressz, fáradtság, kimerültség. A modernkori férfiaknak legtöbb gondot okozó problémák. Számos egészségügyi kellemetlenséget is előidézhetnek, de vezető okai a potencia zavarnak is. Szerencsére az ilyen eredetű merevedési zavart több módszerrel is elkerülhetjük, és az egyik leginkább kézenfekvő lehetőség a Kamagra by Carene tabletta. Ezzel az aprócska támogatással a régi vehemenciával vetheted bele magad az erotikus élményekbe, amelyek végén Te és a partnered elégedett arccal heveredhettek el az ágyon.

A Kamagra by Carene segítségével újra fellendítheted a szexuális életed, vagy meghosszabbíthatod az együttléteket.

Adagolási javaslat:
Naponta maximum 1 tablettát szabad csak bevenni az aktus előtt 1 órával, hogy fokozhasd az együttlétek színvonalát. A Kamagra by Carene a maca gyökér, a tajgagyökér, a Taurin és az L-arginin együttes erejével támogatja a szervezetedet, hogy minden körülmények között megállhasd a helyed.

Mellékhatások:
A termék használatával kapcsolatban nem merültek fel mellékhatások. A termékben kizárólag az Európai Unióban engedélyezett összetevők kerültek felhasználásra.

Származása:
A Kamagra by Carene az Európai Unióban egy piacvezető vállalatának terméke. Ebből kifolyólag megfelel minden EU-s szabályozásnak.

Gyakran ismételt kérdések

  • 2-3 munkanapos kiszállítás
  • Minimum rendelési érték 5.000 Ft
  • 14 napos pénzvisszafizetési garancia *

* Feltételhez kötve, bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz